تغییر فرهنگ تغذیه از «سیراب‌شیردان» و «کلّه‌پاچه»

تغییر فرهنگ تغذیه از «سیراب‌شیردان» و «کلّه‌پاچه»

شنبه ۲۹ اردیبهشت - اقتصادی

فرهنگ تغذیه تغییر کرده و سبک زندگی‌ به سمت زندگی صنعتی‌ با غذاهای ساده و آسان‌پخت رفته که باعث می‌شود غذاهای قدیمی‌تر به حاشیه بروند. برای مثال «سیراب‌شیردان» غذای بسیار متداولی بوده و بسیار مصرف می‌شده، اما اگر اکنون از خیلی از مردم سوال بشود، می‌بینیم مدت زیادی‌ است که از آن مصرف نکرده‌اند. البته باید توجه داشت که تعداد زیادی از غذاها مانند «کلّه‌پاچه»، «بعضی کباب‌ها»،‌ «دل‌وجگر» و… به‌دلیل منافات با سلامتی و یافته‌های جدید پزشکی که نشان می‌دهد مصرف آن‌ها در درازمدت خوب نیست، طرفداران خود را از دست داده‌اند.